joi, 4 mai 2017

Unde gasim cele mai bune instalatii gpl?

Cea mai buna modalitate de a economisi carburant la fiecare drum parcurs este optarea pentru instlatii GPL in Bucuresti intrucat aceste sisteme sunt foarte eficiente, dar si accesibile pentru toate buzunarele. Preturile variaza in functie de marca, modelul si motorul masinii, insa costul mediu este de circa 500 de euro, suma care se amortizeaza de cele mai multe ori in mai putin de un an. Avand in vedere ca pretul benzinei si motorinei se afla intr-o continua crestere, alegerea unui astfel de sistem reprezinta o decizie foarte inspirata.

Eficienta

Pe aceasta cale se fac economii de circa 40% avand in vedere ca pretul GPL-ului este aproape la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei. Dar pe langa acest factor important, instalatiile GPL ajuta si la prelungirea duratei de viata a motorului cu inca cativa ani, datorita faptului ca acest carburant este unul mult mai curat si nu exista substante nocive care sa se depuna pe componente.

Usor de montat

Aceste instalatii GPL in Bucuresti trebuie montate doar in service-urile acreditate RAR pentru a avea un plus de siguranta, dar si pentru a beneficia de garantie. Procedura in sine nu este una complicata si se desfasoara in doar cateva ore, insa este esential ca fiecare pas sa fie efectuat doar de catre specialisti pentru a evita nenumarate riscuri.

Siguranta

Rezervoarele de GPL prezinta o grosime mai mare de 30 de ori mai mare decat cea a rezervorului cu care vin echipate masinile din fabrica, motiv pentru care orice sofer se bucura de toata siguranta de care are nevoie.

Spatiu disponibil


Mai mult, aceste rezervoare sunt disponibile in ziua de azi sub forma rotii de rezerva, inlocuind-o cu succes, fapt care presupune ca nu mai este acaparata o buna parte a portbagajului, iar fiecare excursie nu va mai fi problematica. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu