joi, 14 septembrie 2017

Instalatiile gpl sunt performante si ne ajuta sa facem economii considerabile

Fara indoiala, fiecare sofer isi doreste sa economiseasca cat mai mult carburant la fiecare drum parcurs si exista cateva optiuni in acest sens, insa nu toate promit cele mai bune conditii si rezultate, astfel ca acestia trebuie sa stie pe care sa o aleaga. Totusi, niciodata nu se va da gres cu instalatiile GPL, intrucat aceste sisteme sunt in ziua de azi mult mai moderne, mai sigure, mai eficiente si mai accesibile. Se gasesc modele pentru orice autoturism, indiferent de marca si de tipul motorului, tariful mediu fiind de circa 500 de euro.

Economii considerabile

Costul achizitionarii si instalarii sistemelor se amortizeaza in circa 12 luni, in functie de durata parcursa de fiecare sofer. La fiecare drum se fac economii importante de aproximativ 40%, astfel ca dupa ce se amortizeaza investitia, totul se va resimti direct in buzunarul soferilor. Economiile se datoreaza faptului ca pretul GPL-ului este la jumatate fata de cel al benzinei sau motorinei.

Performante

Aceste instalatii GPL ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului oricarei masini intrucat e un carburant mult mai curat si nu mai implica depunerea a diferite substante nocive pe componente. Singurul minus este reprezentat de faptul ca scade puterea motorului cu circa 2%, insa acest procent nici nu este sesizat de majoritatea soferilor.

Securitate

In schimb, este esential ca sistemele sa fie montate doar in service-uri acreditate RAR de catre specialisti, pentru ca pe aceasta cale nu numai ca se asigura garantia, insa se evita si toate riscurile implicate de asemenea instalatii.

Dimensiuni compacte


Totodata, in ziua de azi se gasesc versiuni mult mai compacte, care sa nu mai ocupe jumatate de portbagaj, astfel ca acestea pot inlocui cu usurinta roata de rezerva, ceea ce presupune ca orice vacanta va fi mult mai comoda, deoarece nu va exista nicio problema cu privire la stocarea bagajelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu